Fără profesori instruiți nu vom avea nici copii fericiți, nici părinți mulțumiți și niciun viitor.
Putem lucra zi de zi pentru a face un bine invizibil care să devină un viitor cert.
Marea problemă a cadrelor didactice generată de pandemie a fost adaptarea la condițiile de lucru online.
Ca profesor care am realizat primul catalog online cu 12 ani înainte de apariția ideii de digitalizare - link, aici: Youtube -, am fost pregătit să le arăt colegilor din toată țara cum se lucrează efectiv pe platformele digitale.
În cei aproape doi ani de „meet și zoom” am prezentat peste 100 de cursuri online care au ajuns la peste 50.000 de profesori, nu doar din România dar și din Republica Moldova. Am arătat profesorilor cum se lucrează în Canva, Wordwall, storyjumper și alte zeci de aplicații, cum să își facă site, blog, podcast, cum să creeze resurse atractive pentru elevi și părinți.
Acum am decis să oficializăm aceste idei de schimbare prin înființarea unei Asociații inovative: „Profesori instruiți, copii fericiți, părinți multumiți!”
Consider că este nevoie de stabilirea unei comunicări reale între cei trei actori implicați în actul educațional.
Ne propunem să oferim cursuri atractive pentru fiecare dintre cele trei entități care au nevoie de instruire permanentă.
Vom organiza conferințe, simpozioane, mese rotunde, sesiuni gratuite de pregătire, cursuri de formare cu sau fără credite, vom avea filiale organizate de profesorii dornici să se implice și să aducă o schimbare pe plan local, conform devizei noastre: „Fii profesor instruit, de copii vei fi iubit și de părinți prețuit!”
Membrii Asociației vor avea acces la acest site gratuit, unde vom dezvolta în timp o platformă care le va permite profesorilor să creeze materiale, teste sau să organizeze concursuri cu elevii.
Misiunea noastră: Să fim cea mai importantă Asociație a profesorilor din România, oferindu-le toate facilitățile pentru a se perfecționa, în beneficiul elevilor și părinților. Te așteptăm și pe tine în Asociație, da?

Aplicatie creata de Blame Digital