Termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.profesorii.ro

Bine ai venit pe site-ul www.profesorii.ro - platforma online de anunțuri de meditații pentru elevi, studenți și părinți, deținută de Asociația „Profesori instruiți, copii fericiți, părinți mulțumiți!”.

Ești profesor, părinte, student sau elev și vrei să ajuți? Acum poți face asta pe site-ul www.profesorii.ro!

www.profesorii.ro este deținut de Asociația „Profesori instruiți, copii fericiți, părinți mulțumiți!”, constituită și funcționând în conformitate cu legislația din România, cu sediul social în București, Aleea Mizil nr. 59-61, bloc 1, scara 1, ap. 2, sector 3, având C.I.F. 47231710.

Iată care sunt condițiile de utilizare ale prezentului site:

Definițiile folosite pe site

Site - pagina www.profesorii.ro, cu toate aplicațiile și secțiunile acesteia.

Utilizator - utilizatorul site-lui www.profesorii.ro care oferă servicii educaționale pentru studenți, elevi sau părinți.

Meditator -utilizatorul site-lui www.profesorii.ro care oferă servicii educaționale pentru studenți, elevi sau părinți.

Elev /student/ părinte -utilizatorul site-ului www.profesorii.ro care primește servicii educaționale de la meditator.

Anunț -ofertă publicată de un utilizator prin care este prezentat un serviciu educațional de care are nevoie

Administratori -persoanele care verifică un anunț înaintea sau ulterior publicării acestuia pe site-ul www.profesorii.ro.

Cont -contul asociat adresei de e-mail a utilizatorului

Cont verificat -contul asociat adresei de e-mail a utilizatorului care și-a oferit acordul pentru verificare.

Report -modalitatea prin care utilizatorul meditator/student raportează o problemă/încălcare a termenilor și condițiilor site-ului sau orice fel de problemă care ține de utilizarea site-ului.

Pachete de promovare -reprezintă ofertele de promovare ale anunțurilor/conturilor asociate contului înscrise pe site.

Termeni și condiții -prezentul contract de utilizare a site-ului www.profesorii.ro.

Furnizor - Asociația „Profesori instruiți, copii fericiți, părinți mulțumiți!”,constituită și funcționând în conformitate cu legislația din România, cu sediul social în București, Aleea Mizil nr. 59-61, bloc 1, scara 1, ap. 2, sector 3, având C.I.F. 47231710.

Descrierea serviciilor oferite

www.profesorii.ro. este un site de anunțuri de cursuri și meditații online unde poți publica anunțuri sau poți căuta printre anunțurile publicate deja de către alți utilizatori.

Adăugarea unui anunț de către utilizatorii profesori/părinți/elevi/studenți

Noi, echipa Asociației care administrează site-ul www.profesorii.ro., ne dorim ca toate anunțurile publicate să fie scrise corect în limba română și să fie conforme cu realitatea. Datorită acestui motiv, aprobarea anunțurilor nu se face instantaneu, acestea fiind verificate de o echipă specializată care are dreptul de a le corecta și publica ulterior acestor verificări, sau, după caz, corecturi. Ne rezervăm dreptul de a respinge și/sau șterge anunțurile care nu respectă aceste regulile de postare ale unui anunț.

Pentru a adăuga un anunț, un utilizator trebuie să dețină un cont pe site-ul www.profesorii.ro. și să fie autentificat în cont, apoi să completeze formularul care se deschide prin click pe butonul adaugă anunț. Te rugăm să completezi date reale de contact, astfel încât să poți fi contactat de utilizatorii care doresc mai multe informații despre anunțul postat de tine. Numărul de telefon completat în contul tău poate fi validat în orice moment, fără niciun cost din partea ta.

Prin trimiterea anunțului spre publicare către site, declari că ești de acord în totalitate și necondiționat cu toate clauzele prezentului document.

Perioada de valabilitate a unui anunț este de 30 de zile sau până la termenul de expirare stabilit, din momentul publicării, cu posibilitatea de a prelungi acest termen și de a reînnoi gratuit anunțul tău o singură dată în acest interval, astfel anunțul tău va reveni la începutul listei cu anunțuri și va beneficia de același grad de vizibilitate precum publicarea sa inițială.

Un utilizator membru al Asociației „Profesori instruiți, copii fericiți, părinți mulțumiți!” poate publica gratuit în contul său pe site-ul www.profesorii.ro. un număr de 10 anunțuri pe zi.

În cazul în care un anunț nou adăugat cu promovare nu respectă regulile de utilizare ale site-ului, acesta nu va fi publicat pe www.profesorii.ro. Suma plătită ca donație pentru promovarea anunțului nu va fi restituită, ci va fi încărcată în contul www.profesorii.ro și va putea fi folosită oricând pentru promovarea oricărui anunț activ.

În cazul în care un anunț promovat, a cărui promovare a început deja, este dezactivat de către utilizator înainte de expirarea perioadei de promovare sau încalcă Termenii și Condițiile site-ului www.profesorii.ro sau este retras de pe site în urma unor raportări primite din partea utilizatorilor site-ului www.profesorii.ro, suma plătită pentru promovarea anunțului nu va fi încărcată în contul www.profesorii.ro sub formă de credit, și nici nu va fi restituită sub formă de bani.

În cazul în care elevul/studentul/părintele acceptă un meditator la anunț, își asumă pe cine acceptă și dacă nu este mulțumit de acesta, poate alege altul din listă.

Aceasta funcționează după cum urmează:

  • Elevul/studentul/părintele poate solicita ajutor meditatorului utilizând detaliile unui anunț deja existent sau poate crea o cerere privată nouă. Cererea poate fi efectuată și după ce acesta ia legătura cu meditatorul și discută detaliile serviciului, inclusiv cele despre plată.
  • Meditatorul primește cererea și o poate accepta/refuza.
  • La final, elevul/studentul/părintele poate să le ofere un feedback meditatorilor/profesorilor

Un utilizator poate alege să își promoveze contra unei donații unul sau mai multe anunțuri. Acestea pot fi atât anunțuri deja publicate pe site, cât și anunțuri nou adăugate.

Platforma www.profesorii.ro funcționează doar ca un intermediar între elevi, studenți sau părinți și profesori, fără a încasa efectiv plățile făcute de elevi, studenți sau părinți către profesori.

Veniturile din meditații se încadrează în categoria veniturilor din activități independente, fiind reglementate de prevederile Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările și completările ulterioare (Titlul IV - Capitolul II). Persoanele care realizează venituri din meditații au obligația de a depune la organul fiscal Declarația unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice (formular 212), in termen de 30 de zile de la data începerii activității, în vederea declarării veniturilor estimate (definitivarea impozitului pe venit și a contribuțiilor sociale obligatorii, datorate in condițiile legii, funcție de situația fiscală concretă, se realizează în anul fiscal următor, pană la termenul limită de depunere a declarației).

Pentru a beneficia de îndrumare şi asistenţă în domeniul fiscal, contribuabilii au la dispoziţie call-center-ul ANAF la numărul de telefon: 0314039160.

Drepturile și obligațiile părților

Furnizorul are dreptul de a modifica datele de pe site sau conținutul site-ului fără notificări prealabile, precum si dreptul de a publica sau șterge comentarii nepotrivite sau conturi necorespunzătoare.

Utilizatorii au obligația de a nu furniza informații false pe acest site, de a nu înstrăina contul pe care îl au alocat în nume personal și de a nu utiliza sub nicio formă serviciile în mod necorespunzător.

5. Informații utile referitoare la legătura cu alte site-uri

Utilizatorii înțeleg și acceptă faptul că site-ul www.profesorii.ro poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri de internet, inclusiv site-urile furnizorilor de produse și/sau servicii către care trimit bannerele publicitare postate pe site, ori microsite-uri publicitare, site-uri personale (bloguri), dar fără a se limita la acestea, care sunt considerate de administratorul site-ului utile în legatură cu conținutul site-ului, dar care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa.

Administratorul site-ului este absolvit de orice răspundere în ceea ce privește conținutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus menționate, precum și corectitudinea și exactitatea acestora, iar utilizatorii înțeleg și acceptă că aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate în orice mod de către administratorul site-ului www.profesorii.ro. Includerea unei legături sau trimiteri către alte site-uri de internet nu implică aprobarea în vreun fel a acestora de către administratorul site-ului. În momentul în care utilizatorii accesează aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscând faptul că utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusă condițiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.

Limitarea răspunderii

Administratorul site-ului nu își asumă obligația și nu garantează implicit sau expres pentru conținutul de orice fel al site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la întreg conținutul și serviciile oferite de către utilizatori.

Administratorul site-ului nu oferă niciun fel de garanții sau răspundere pentru ofertele, serviciile, informațiile puse la dispoziție prin intermediul site-ului de către utilizatori, sau pentru conținutul site-ului și în nicio situație nu poate fi făcut răspunzător pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricărei părți, secvență, modul al conținutului de pe site-ul www.profesorii.ro.

Administratorul site-ului nu garantează pentru ofertele, informațiile, datele utilizatorilor puse la dispoziție prin intermediul site-ului. Întreaga răspundere asupra ofertelor, serviciilor și conținutului, dar fără a se limita la acestea, trimise de către utilizatori pentru a fi postate pe site, aparține utilizatorilor care le-au trimis sau le-au postat pe șite, iar utilizatorii înțeleg și acceptă că le folosesc pe riscul lor. În nicio situație administratorul site-ului nu poate fi făcut răspunzător pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din neîndeplinirea oricăror obligații asumate de oricare utilizator, din imposibilitatea utilizării serviciului, ori din interpretarea eronată a conținutului site-ului. Acesta este un website de anunțuri unde www.profesorii.ro pune doar în legătură utilizatorii, iar utilizatorii de tip elev sau student își pot face o idee despre meditator pe baza recenziilor și a feedback-ului pe care l-a avut pe această platformă sau pe baza profilului.

Utilizatorii înțeleg și acceptă că administratorul site-ului este doar un intermediar între utilizatori, care oferă o platformă de comunicare, astfel că toate serviciile și facilitățile legate de utilizarea site-ului, precum și toate datele, informațiile cuprinse în acestea sunt oferite „așa cum sunt”, iar utilizatorii le folosesc pe riscul lor. Utilizatorii înțeleg și acceptă că serviciul pus la dispoziție pe site este oferit „așa cum este”, și îl folosesc pe riscul lor. În consecință, administratorul site-ului nu poate fi tras la răspundere nici cu privire la orice informații și date din conţinutul site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la cele privind ofertele, serviciile, datele și informațiile legate de utilizarea serviciului, sau orice altă activitate legată de utilizarea și accesarea serviciului și/sau a site-ului, precum și orice alt efect juridic derivând din acestea.

Utilizatorii înțeleg și acceptă că administratorul site-ului nu participă în niciun mod și în nicio măsură la interacțiunile dintre utilizatori și nu oferă nicio garanție privind acestea. Utilizatorii înțeleg și acceptă că administratorul site-ului nu deține niciun control asupra legalității, calității, corectitudinii, punctualității, credibilității și acurateții serviciilor, datelor și informațiilor sau oricărui conținut sau servicii oferite de către utilizatori prin intermediul site-ului, sau prin modalitatea offline (care nu se desfășoară prin intermediul Internetului). Utilizatorii înțeleg și acceptă că datorită caracteristicilor specifice internetului și ale serviciului, administratorul site-ului nu poate confirma, garanta identitatea utilizatorilor și veridicitatea, corectitudinea, validitatea oricăror informații sau conținut oferite de aceștia pe site. În consecință, administratorul site-ului nu poate fi tras la răspundere în niciun mod și în nicio măsură cu privire la aceste informații sau orice alte efecte juridice/comerciale derivând din utilizarea lor.

Utilizatorii înțeleg și acceptă că administratorul site-ului este absolvit de orice răspundere în eventualitatea producerii oricărei opriri, întreruperi, îngreunări, disfunctionalități sau erori în funcționarea site-ului, în situația unei erori tehnice de orice fel sau oricăror erori în furnizarea serviciului, precum și în orice situație în care nu ar dovedi cert că orice erori sau probleme de natură tehnică din cele menționate mai sus se datorează în mod direct și exclusiv culpei grave a administratorului site-ului.

Utilizatorii înțeleg și acceptă că administratorul site-ului este absolvit de orice răspundere pentru mesajele publicitare, pentru conținutul postat pe site de către utilizatori, precum și pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare sau al conținutului postat pe site prin intermediul serviciului.

În cazurile de forță majoră, administratorul site-ului și/sau operatorii, directorii, angajații, sucursalele, filialele și reprezentanții săi sunt exoneraţi total de răspundere. Cazurile de forță majoră includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de funcționare ale echipamentului tehnic al administratorului site-ului, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, atacurile informatice de orice fel și interferarea cu programe informatice malițioase, accesul neautorizat în sistemele site-ului, erorile de operare, grevă etc.

Utilizatorii înteleg că www.profesorii.ro nu este responsabil de corectitudinea datelor. Oricine poate adăuga anunțuri pe site. În cazul în care meditatorul este verificat cu bifă, înseamnă că l-am verificat oficial.

Dreptul de autor

Toate drepturile de proprietate intelectuală aferente conținutului acestui website (incluzaând, fără limitare, mărcile comerciale, imaginile și siglele) sunt proprietatea Asociației „Profesori instruiți, copii fericiți, părinți mulțumiți!”.

Nu va fi dobândit niciun drept asupra conținutului acestui website, cu excepția dreptului limitat de a utiliza website-ul în conformitate cu termenii și condițiile.

Legea aplicabilă. Litigii

Drepturile și obligațiile utilizatorilor și ale administratorului site-ului, prevăzute de Termeni și Condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditțile vor fi interpretate și guvernate în conformitate cu legea română în vigoare. Orice litigiu apărut din sau în legătură cu Termenii și Condițiile va fi soluționat pe cale amiabilă. În caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi soluționat de către instanța judecatorească română competentă aflată în raza teritorială a municipiului București.

Newslettere si alerte

În momentul în care utilizatorul își crează un cont pe șite, acceptă Documentul (Termeni și Condiții), și își dă acordul pentru primirea newsletterului. Renuntarea la primirea newslettere-lor și/sau alertelor de către utilizator se poate face în orice moment din conținutul e-mailului de primire. Renuntarea la primirea newslettere-lor și/sau alertelor nu implică renunțarea la acceptul dat pentru Document.

Respectarea legii

Meditatorii înregistrati ai site-ului au obligatia să se autorizeze la Registrul Comerțului și să declare, conform legii, veniturile realizate din meditații și să respecte toate legile în viguare.

Actualul document ține loc de contract între www.profesorii.ro și utilizator.

Ultima actualizare: 18.12.2022

Aplicatie creata de Blame Digital